top of page

Blog

Wil je een gezonde en ontspannen relatie met eten? Onze nieuwe werkboeken helpen je!Samen met collega Marie-Thérèse Hendriks schreef ik ‘Ontdek de natuurlijke eet-expert in jezelf met Intuïtief & Mindful eten’. Een serie van drie e-werkboeken waarvan de eerste twee delen nu verkrijgbaar zijn via: www.mindful-eten.nl

Op basis van 70 jaar werkervaring schreven wij, leefstijl)diëtisten Netty van Kaathoven en Marie-Thérèse Hendriks (tevens ACT-trainer, NLP-master en specialist in voedingspsychologie), deze interactieve E-werkboeken. Want al stel je op basis van de juiste voedingskennis een optimaal voedingsplan samen, de uitvoering in het leven van alle dag is lastig. Als je niet werkt aan de relatie met voeding en je lichaam is duurzame verandering in leefstijl niet mogelijk. De methode kent 3 sleutels: 1. Je onbewuste eetgewoonten herkennen 2. Mindfulness 3. Lichaamsbewustzijn.

Met deze 3 sleutels herstel je de relatie met eten en je lichaam. Ze openen de deur naar Intuïtief en Mindful eten. Dit laatste wordt in Werkboek 2 verder uitgediept. Zodat je de natuurlijke eetexpert, die iedereen in zich heeft en mee geboren is, geleidelijk weer herontdekt. Werkboek deel 3 gaat over hoe je emotie-eten en eetbuien kunt aanpakken. Naar verwachting verschijnt dit deel in augustus. De werkboeken staan vol inspiratie, oefeningen, testen en tips om zelf mee aan de slag te gaan. Het is interactief van opzet, dus je kunt meteen met de oefeningen aan de slag en direct invullen op je pc.

Te bestellen via www.mindful-eten.nlComments


Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
vrouw die eet.png
bottom of page