top of page

Blog

Interview op Net 5


A.s. Woensdagavond 4 mei is er een uitzending op Net 5 “Over Gewicht”. Hierin word ik geïnterviewd over Mindful eten door Edsilia Rombley.

De uitzending is van 20.30 tot 21.30 uur. Wat is mindful eten en hoe doe je dat? Ik heb Edsilia begeleid in het mindful eten van een mandarijntje en we onderzoeken het effect van mindful eten bij onze lunch. Edsilia deed mooie ontdekkingen! Het verraste haar dat ze veel meer genoot en dat ze echt eerder genoeg had.

Ook kon ik uitleggen waarom mindful eten helpt bij het verkrijgen en behouden van een gezond gewicht. Je leert bijvoorbeeld te vertragen en je porties worden vaak kleiner. Je leert dat je wel 7 soorten honger kunt hebben en hoe je daar mindful mee kunt omgaan. Onderzoek geeft ook aan dat mensen door mindful eten minder last hebben van eetbuien en emotie-eten.


Wil je meer weten: lees dan onze nieuwe werkboeken “Stop met lijnen en ontdek de natuurlijke eet-expert in jezelf” en “Vrij van emotie-eten en eetbuien”. Te bestellen op mijn website https://lnkd.in/d-vJSfx Daar vind je ook de gratis training: Leer vertragen in 7 dagen.

Comments


Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
vrouw die eet.png
bottom of page