top of page

Blog

PCOS en kinderwens


Heb je een kinderwens maar komt deze wens niet uit omdat je eierstokken te veel van het mannelijk hormoon aanmaken? Of heb je last van een onregelmatige menstruatie, overbeharing, puisjes in het gezicht en overgewicht? Grote kans dat er spraken is van PCOS. Met een bloedonderzoek kan de huisarts dit voor je nagaan.

Wil je niet aan een hormoonkuur, dan kan een dieet ook een eerste stap zijn. Een dieet kan de hormoonbalans herstellen waardoor de menstruatie weer regelmatig wordt. Dit kan wel een flinke omschakeling met de voeding betekenen, maar de resultaten zijn verrassend!

Wil je meer weten hoe dit werkt en wat ik voor je kan doen?

Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
vrouw die eet.png
bottom of page