top of page

Blog

De 7 geheimen van een slankere lijn


We hebben allemaal wel mensen om ons heen die altijd slank zijn en blijven. Hoe doen zij dat toch? Wat zijn de eet- en leefgewoonten van mensen die van nature slank zijn? Wat kunnen we van hen leren?

De 7 geheimen van een slanke lijn

1. Slanke mensen stoppen eerder met eten.

Ze verkiezen een genoeg = genoeg gevoel boven vol zitten.

2. Slanke mensen zien een hongergevoel niet als noodsignaal.

Ze kunnen een licht hongergevoel verdragen.

3. Slanke mensen gebruiken eten niet om zich beter te voelen.

Het is niet zo dat slanke mensen nooit emotioneel eten. Maar ze weten wel precies wanneer ze het doen en kunnen zichzelf stoppen. Dit is ook meteen het moeilijkste punt om te kopiëren van slankere mensen. Dit vraagt om een andere mindset. Een dieet werkt dan niet. Onze extra vitaliteitscoaching wel. Deze coaching verlost je van het weg – eten van stress, verdriet of verveling.

4. Slanke mensen eten meer groente en fruit.

5. Slanke mensen hebben meer vaste eetgewoonten.

Iedere diëtist vertelt je dat gevarieerd eten goed is, maar te veel variatie zorgt ervoor dat je snel te veel eet. Slankere mensen hebben vaak onbewust vaste gewoonten. Ze ontbijten altijd, en ze eten elke dag meestal hetzelfde ontbijt en dezelfde lunch. Af en toe eten ze wel iets anders, maar doorgaans zijn hun eetgewoonten erg voorspelbaar.

6. Slanke mensen bewegen meer.

7. Slanke mensen slapen meer.

Slankere mensen slapen gemiddeld 2 uur per week meer dan te dikke mensen. Slapen is erg goed voor je omdat je dan een hormoon aanmaakt dat een hongergevoel voorkomt.

AFVALLEN DOOR EEN ANDERE MINDSET

Een van de belangrijkste geheimen is het aanleren van een andere mindset.

Ontdek ook hoe je:

* afvalt door een andere mindset aan te leren. * door een andere mindset veel makkelijker je eetpatronen verandert. * stress, verveling of verdriet niet langer met chips of chocolade hoeft weg te eten * leert te genieten van lekker eten zonder schuldgevoel * lekkerder in je vel komt en positiever over jezelf denkt.

Maak een afspraak en ontdek zelf wat een andere mindset je brengt. Met mijn jarenlange ervaring en vitaliteitscoaching ga je ervaren dat slanker worden op deze manier de enige weg is die werkt én duurzaam is.


Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
vrouw die eet.png
bottom of page