Blog

Kom los van je emotie eten en ga naar een lichter lijf en leven

January 19, 2019

 

De enige manier om het juiste gewicht te bereiken 

 ...is met de juiste MINDSET  en  MINDFUL ETEN

 

 

Als afvallen slechts een zaak was van slim en logisch denken dan zou niemand in strijd zijn tegen de kilo’s. De meeste mensen zouden genoeg informatie vinden via internet of kennissen. Ze zouden het advies volgen, afvallen en het gewicht wel behouden. 

Klinkt alsof dat heel simpel is, toch?

 

Wat de meeste mensen niet realiseren is dat afvallen en gewicht behouden NIETS heeft te maken met logica of intelligentie. Het heeft alles te maken met emotie en je gewoontes, je overtuigingen en houding rondom eten en lekkers. 

Het enige wat je tegenhoudt om naar lichter lijf en leven te gaan, heeft te maken met anders leren denken en wat AANDACHT toevoegen. Om de juiste mindset aan te leren en een betere  relatie met voeding en je lichaam te ontwikkelen. Zo ga je minder op de automatische piloot eten en kun je beter luisteren naar signalen van binnen.

 

Ook jij kunt dit veranderen

 Je bent 100% in staat om hierin echt te veranderen.
Je hoeft alleen te weten hoe dit te doen met de juiste steun om dit te oefenen en je op dit pad te houden. Tot je de vaardigheid hebt geleerd. Het is net als lessen voor je rij-examen. Oefening baart kunst.
Deze werkwijze is anders dan even snel een dieet volgen en daarna weer meer aankomen dan ooit tevoren.  Want bij Netty gaat het om duurzame resultaten. Je leert HOE je je mindset kunt veranderen en hoe je meer mindful kunt eten. Misschien denk je nu: moet ik dan gaan mediteren? Nee, het mindful eten gaat vooral om slechts een ding aan je dag toe te voegen: en dat is  AANDACHT. Daarom heet de methode van Netty:   "Eten-in-aandacht"

 

 

Nieuwe relaxte weg van Anders afvallen

Wil je je weer lekker in je vel voelen en verlost zijn van de dieetmindset, maandag weer moeten starten met de strijd tegen de kilo’s en calorieën? Ontdek dan de nieuwe relaxte weg van Anders afvallen met een helpende mindset en mindful leren eten.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Afvallen met Weinig Moeite? 5 dingen die je moet weten

September 23, 2016

1/1
Please reload

Archive
Please reload

Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

Vitaliek  Julianalaan 2

5707 HR  Helmond, Noord-Brabant

Waterleliesingel 20

5709 PD, Helmond, Noord-Brabant

netty@dietistehelmond.nl

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

© 2016 by Dietistenpraktijk Helmond.